Outsmarting the grid with AI

Een van onze klanten benaderde ons met het verzoek om samen te werken aan een AI-uitbreiding voor een van hun producten. Het doel? Het optimaliseren van energiestromen in de huizen van hun klanten op basis van dynamische prijzen, laadbehoeften en consumptiepatronen. Het resultaat? Hun klanten kunnen tijd en geld laten besparen en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Bijvoorbeeld: om de beste laadtijden te bepalen, hebben we geavanceerde plannings technieken geïmplementeerd met behulp van reinforcement learning. Daarnaast werden voorspellingsalgoritmes gebruikt om niet-controleerbare energieconsumptie nauwkeurig te voorspellen, wat cruciaal is voor effectieve toekomstige planning.

Het is een uitdagend project waar we enthousiast over zijn om deel van uit te maken! Benieuwd hoe we het hebben gedaan? Adriaan en Martijn zullen je in deze TechTalk uitleggen waar het allemaal om draait.

👉 Gratis toegang

🗓️ Datum: dinsdag 12 maart

🕰️ Tijd: 18u - 21u

- 18:00 Welkom

- 18:15 Outsmarting the grid with AI- Martijn & Adriaan

- 19:00 - 20:30 Drankjes & snacks

📍 Locatie: Schuttersvest 75, Mechelen

Schrijf je hier in. 

WE DO IT TOGETHER

Let's meet!

Benieuwd naar wat we met Ixor voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik op onderstaande link en boek een kennismakingsgesprek in - je komt terecht bij Roel - en we ontmoeten elkaar snel!

Contact

Schuttersvest 75
2800 Mechelen
linkedin logo
Ixor is member of Hybrio Design.
Hybrid products for a connected world.